Ходих си отпуска до България и после до Гърция след това обратно с 8 часово чакане на границата Унгария и климатика работеше през цялото време.Когато колата е в движение перката не се включва.Когато температурата подмине 90 перката се включва,температурата пада с малко и се изключва.Когато колата работи на място перката се включва и изключва постоянно ,климатика духа супер студено а в Бълария ми казаха че това било нормално,така си бил работел климатика.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa jtd 16v проблем с климатроник
Collapse
X
-
Здравей колега, не знам дали при твоята е нормално, но на моята климатроника не се изключва никога. Минута след като запаля колата,двете перки заработват на бавната скорост. И ако колата не е в движение не изключват, и ако е много топло и колата работи на място включват и двете на бързата скорост.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеЗдравей колега, не знам дали при твоята е нормално, но на моята климатроника не се изключва никога. Минута след като запаля колата,двете перки заработват на бавната скорост. И ако колата не е в движение не изключват, и ако е много топло и колата работи на място включват и двете на бързата скорост.Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++
Comment
Comment