Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa jtd 16v проблем с климатроник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ходих си отпуска до България и после до Гърция след това обратно с 8 часово чакане на границата Унгария и климатика работеше през цялото време.Когато колата е в движение перката не се включва.Когато температурата подмине 90 перката се включва,температурата пада с малко и се изключва.Когато колата работи на място перката се включва и изключва постоянно ,климатика духа супер студено а в Бълария ми казаха че това било нормално,така си бил работел климатика.

Comment

Не мисля, че е нормално, какъв е смисъла постоянно да включва и изключва, при мен тръгва малко след като пусна климатика и не спира.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Здравей колега, не знам дали при твоята е нормално, но на моята климатроника не се изключва никога. Минута след като запаля колата,двете перки заработват на бавната скорост. И ако колата не е в движение не изключват, и ако е много топло и колата работи на място включват и двете на бързата скорост.
        Alfa Mito 1.4
        156 2.0 155 ex
        156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
          Здравей колега, не знам дали при твоята е нормално, но на моята климатроника не се изключва никога. Минута след като запаля колата,двете перки заработват на бавната скорост. И ако колата не е в движение не изключват, и ако е много топло и колата работи на място включват и двете на бързата скорост.
          Това е нормалната му работа
          Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

Working...
          X